SVE SE ČINI KAKO BI SE ŠTO PRE LOKALIZOVAO POŽAR: Ministarka Vujović obišla deponiju "Duboko" kod Užica na kojoj plamen bukti od petka (FOTO

Novosti online

06. 05. 2024. u 05:40

MINISTARKA za zaštitu životne sredine Irena Vujović, obišla je sinoć mesto požara na deponiji "Duboko", kod Užica, gde plamen bukti još od petka.

СВЕ СЕ ЧИНИ КАКО БИ СЕ ШТО ПРЕ ЛОКАЛИЗОВАО ПОЖАР: Министарка Вујовић обишла депонију Дубоко код Ужица на којој пламен букти од петка (ФОТО

Foto: Instagram/

- Večeras sam se na deponiji "Duboko" uverila da se čini sve kako bi se što pre lokalizovao i ugasio požar, zbog kojeg je Užice proglasilo vanrednu situaciju na delu teritorije. Prisustvovala sam i sednici štaba za vanredne situacije kako bi se utvrdili naredni koraci. Želim da zahvalim pripadnicima MUP-a, štabu za vanredne situacije, vatrogasnim ekipama i svima koji vredno rade kako bi obuzdali i ugasili požar. Hvala i svim lokalnim samoupravama koje su ustupanjem mehanizacije obezbedile dodatnu pomoć - napisala je Irena Vujović i dodala:

- Ministarstvo koje vodim radi na rešavanju ovog višedecenijskog i izuzetno kompleksnog problema. Ovaj regionalni centar je prioritet i biće to najmoderniji regionalni centar, čime ćemo za naredne decenije rešiti problem Užičana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom