SVILAR BLISTAO I SAČUVAO ROMU: Nesuđeni golman Srbije održava san o Ligi šampiona, Juventusu samo bod

Novosti online

05. 05. 2024. u 22:56

ROMA I Juventus sastali su se u derbiju 35. kola serije A, duel je završen rezultatom 1:1.

СВИЛАР БЛИСТАО И САЧУВАО РОМУ: Несуђени голман Србије одржава сан о Лиги шампиона, Јувентусу само бод

FOTO: EPA

Iako je pitanje šampiona u Italiji već rešeno, vodi se žestoka bitka za putnike u Ligu šampiona. Serija A daće naredne sezone pet predstavnika u eliti, a za peto mesto vode veliku bitku Roma i Atalanta.

Utakmica je odlično krenula po Rimljane. Lukaku se našao na pravo  mestu u pravo vreme za vođstvo svog tima u 15. minutu.

Nije Juventus želeo potom da taktizira, krenula je ekipa Masimilijana Alegrija u napad, a do izjednačenja je došla posle serije grešaka odbrane Rimljana, posle dodavanja Kijeze Bremer je bio nepogrešiv u 31. minutu.

Malo ko je tada pomislio da će mreže u ostatku meča biti netaknute. A najzaslužniji za to bio je Mile Svilar, sada već bivši reprezentativni golman srpskog nacionalnog tima.

Imao je i dosta sreće u kad je u 47. minutu Kijeza topovski šutirao sa više od 20 metara, lopta je pogodila stativu i odbila se u polje. Odbranio je Svilar potom još nekoliko udaraca gostiju iz Torina, zaključno sa onim iz 84. minuta, kad je Kostić maestralno izveo korner, a Kin šutirao glavom, ali je golman Rome izbio loptu.

Dušan Vlahović je na ovom meču bio starter, svoje mesto ustupio je Arkadijušu Miliku u 76. minutu. Filip Kostić je meč počeo sa klupe, u igru je ušao u 60. minutu umesto Vee.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)