"OBEĆAO SAM ĆERKI I ISPUNIO JOJ ŽELJU": Marko Podraščanin otvorio dušu nakon trofeja u Ligi šampiona

Novosti online

05. 05. 2024. u 21:10

LEGENDARNI Marko Podraščanin je trofejem u Ligi šampiona završio impresivnu karijeru.

ОБЕЋАО САМ ЋЕРКИ И ИСПУНИО ЈОЈ ЖЕЉУ: Марко Подрашчанин отворио душу након трофеја у Лиги шампиона

Foto: Profimedia

Nakon utakmice nije mogao da krije oduševljenje, a podelio je sa svima i šta mu to znači.

- Puno mi je srce, presrećan sam, zaslužili smo posle velike borbe tokom cele sezone i neuspeha u italijanskom plek-ofu gde smo stali u polufinalu. Ovo je bila moja poslednja utakmica u Trentu i lepše nije mogla da se završi moja karijera u ovom klubu, u kojem sam bio pune četiri godine - počeo je Podraščanin, a prenosi Telegraf.

Otkrio je koje je obećanje dao svojoj ćerki Mili...

- Da, obećao sam ćerki Mili pobedu na rođendan i ispunio sam joj tu želju, a znamo koliko je današnji dan važan za pravoslavni svet, pošto smo se svi jutros probudili sa istim mislima i rečenicama koje svake godine razmenjujemo na najveći hrišćanski praznik – vaskrs! Još uvek nisam podigao pehar, ali verujem da će i to biti poseban trenutak za mene - oduševljen je ostao Marko.

Lep je period iza njega, već nekoliko godina je u Trentinu, a sada su došli do najvećeg uspeha.

- Iskreno, bio sam skeptičan pre dve godine i mislio sam da nikada neću osvojiti titulu klupskog šampiona Evrope, pošto mi se to dogodilo u 35. godini. Međutim, kad smo ušli u finale, ponadao sam se da će mi se trud i rad isplatiti u 37. godini i sada sam najsrećniji čovek na svetu. Ako je ovako moralo da bude, ako smo morali da izgubimo Skudeto, a osvojimo evropsku titulu u Turskoj, onda neka je sve tako bilo - dodaje Podraščanin.

Za kraj je kratko rekao kako se raduje povratku u reprezentaciju.

- Jedva čekam da se priključam reprezentaciji i da peglamo sve redom do Olimpijskih igara. Slobodno tako napišite! - poručio je legendarni odbojkaš.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije