PRAZNIK FUDBALA U KRUŠEVCU: Zvezdino zagrevanje za napad na "duplu krunu"

O. M.

16. 05. 2024. u 10:21

FUDBALERI Crvene zvezde će gostovati Napretku u okviru 36. kola Superlige Srbije. Utakmica se igra na stadionu pod Bagdalom od 19 časova

ПРАЗНИК ФУДБАЛА У КРУШЕВЦУ: Звездино загревање за напад на дуплу круну

FOTO: FK Crvena zvezda/ N. Mitić

Iako utakica nema takmičarski značaj, očekuje se zanimljiv duel i lepa atmosfera kao i uvek kada Zvezda gostuje u Kruševcu.

"Crveno-beli" su nastavili sa odličnim nastupima u prolećnom delu sezone, ostvarivši pobedu nad Radničkim iz Kragujevca rezultatom 3:2. Ove godine, tim Vladana Milojevića ne zna za poraz, a uključujući i prijateljske utakmice, serija bez poraza iznosi 24 meča sa osvojenim bodovima.

Napredak je poslednju pobedu zabeležio 4. aprila protiv Javora, a od tada ima pet poraza i dva nerešena rezultata. U plej-ofu imaju samo jedan bod, osvojen protiv Partizana. U poslednjem kolu doživeli su težak poraz od Vojvodine, bilo je 5:0 za "staru damu".

Ove sezone crveno-beli su ostvarili trijumfe u oba odigrana susreta. Na prvoj utakmici u okviru drugog kola Crvena zvezda je slavila sa 4:0 golovima Krasoa (dva), Bukarija i Mijailovića. U drugom meču je ekipa Vladana Milojevića slavila u Kruševcu pogotkom Olanjinke.

NAŠ TIP: I1+&II1+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!