OLGA DANILOVIĆ NA STARTU TURNIRA U MADRIDU: Evo kada igra Srpkinja protiv Francuskinje

Novosti online

24. 04. 2024. u 09:50

Na turniru u Madridu navijaćemo za Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića, Hamada Međedovića u muškoj konkurenciji, dok je kod dama samo Olga Danilović stigla do glavnog žreba.

ОЛГА ДАНИЛОВИЋ НА СТАРТУ ТУРНИРА У МАДРИДУ: Ево када игра Српкиња против Францускиње

Foto: Profimedia

Nema odmora za Olgu Danilović. U tri dana ona će odigrati tri meča u Madridu. Dva je u kvalifikacijama dobila, a u sredu će odigrati i meč 1. kola glavnog žreba. Rivalka će joj biti Francuskinja Klara Burel, 44. teniserka sveta.

Ovo će biti njihov treći međusobni duel, a prva dva je dobila Francuskinja. Poslednji put su rekete ukrstile 2023. u Lozani kada je Klara Burel slavila sa 6:4, 6:4.

Foto: Profimedia

Danilovićeva je trenutno 122. na svetu. Pobednica ovog meča će igrati u drugoj rundi protiv Amerikanke Danijel Kolins koja igra poslednju sezonu u karijeri. Amerikanka igra sjajno u 2024. godini, ali ne razmišlja o tome da bi mogla da se predomisli i da nastavi dalje da igra.

Meč između Danilovićeve i Burel je na programu oko 18 sati.

BONUS VIDEO ĐOKOVIĆ: Niki je ujedinio dve nacije! Pilić: Želim da te Srbi vole kao Argentinci Maradonu!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)